Производствената част е от 2 441 кв. м и обхваща:
- помещения за манипулация - 338 кв.м.
- 6 бр. хладилни камери с обща площ от 1 484 кв.м./2 бр. нискотемпературни (-180) и 4бр. нискотемпературни (-270/+50)/ с общ обем 8 897 куб.м.
- хладилен коридор ЗП 295 кв.м. и обем 1 179 куб.м.
- две покрити рампи от 325 кв.м.
- линия за обработка на пресни плодове и зеленчуци с производителност от 2 000 кг/ч.
- линия за пакетиране на плодове и зеленчуци с производителност до 7 200 кг/ч.
- хладилни камери с оборудване, автоматично плъзгащи се врати с РVС завеси, омекотителна инсталация,инспекционна лента, лабораторно оборудване; интегрирана ИТ система и др.